Annonse fra Skjeggmennshop

Annonse fra Skjeggmennshop
www.skjeggmennshop.com. Rask levering fra lager i Norge. Gjør som 12.600 andre skjeggete menn! Bli medlem i Skjeggmennklubben! Medlemsgruppen er Skjeggmennklubben på Facebook.

Bør vi ha en egen Skjeggmennblogg? Svaret er JA!

KJÆRE alle 

Skjeggmenn*Skjeggdamer*Barberere*Frisører* Skjeggelskere*Skjegghatere*Shavers*NOshavers* Movembere*Allyeardlongers med fler!

Velkommen til 

Skjeggmennbloggen!

Mitt navn er Morten Bråthen, og jeg er grunnlegger og president av den ikke så ukjente Skjeggmennklubben. Jeg er også arrangør av skjegg&barberermessen "Norges Beste Skjegg"som arrangeres hvert år i Oslo.

Det er jeg som hovedsakelig kommer til å underholde dere. 
"Jeg har lenge sittet inne med gode kunnskaper om det meste som skjer i Norges land når det kommer til skjegg og alt som hører med.
Jeg vil med dette starte en aldri så liten SKJEGGMENNBLOGG, for å dele informasjon,samt tips og triks med resten av Norges befolkning. 
Denne bloggen er skreddersydd for menn med skjegg, og alle som har interesse for skjegg!"

Nå trenger vi virkelig en blogg for skjegginteresserte!


SKJEGGMENNKLUBBEN

Skjeggmennklubben er kjent for sitt særegne brorskapsbånd, samhold, åpenhet, behjelpsomhet, veldedighet, nettverksbygging og ikke minst ufattelig flotte skjegg i alle fasonger!


Vi har nå nådd et flott antall skjeggete menn i klubben på 10.200 medlemmer i skrivende øyeblikk, og dette er bare på klubbsiden vår på facebook.
Skjeggmenn-Members only :


Skjeggmenn har også facebookgrupper for hvert fylke, også kalt chapters. Der det er enklere å samle skjeggmenn til treff/konkurranser/informasjon mm. 

 Vi har også en offisiell side, som skal gi skjeggete glede til folket i form av herlige skjeggfolk, humor, norske og utenlandske skjeggmemes og info over hva som skjer i skjegg-Norge.

LITT om hva du kan forvente å lese mer om i Skjeggmennbloggen:

"Barberer Marius Moldovan for PelsPels barbers in action på skjeggmenntreff."

 • Skjeggnytt:Skjeggstiler, stort, smått, veltrimmet,ustelt, naturell mm! Hva er populært nå? Hvordan fremtid har skjegget? Bør du være redd for grått skjegg? Har du så mye avføring i skjegget som media forteller deg?
 • Menn: Manndom, mote , interesser blant menn, psyke, mannskit, humor
 • Skjeggprodukter: Tester, nyheter, leverandører, funksjoner. Hva bør man bruke? Hva funker best for ditt skjegg? Hvordan bør du bruke produktene? 
 • Barberere: Barbershops, nyheter, up&coming barberere, hvor bør du dra for å fikse skjegget? Hvor finner du alle barbershopene? 
 • Skjegg & Barberermessen  "Norges Beste Skjegg". Den store årlige skjeggfesten!
 • Menns psykiske helse: Når kan menn snakke om psykisk helse? Er dette et tabu?Hvor finner man støtten?Er dette noe man kan prate om? JA! Og hva i all verden har skjegg med menns psykiske helse å gjøre?
 • Skjeggmennklubben: Samhold, brorskap, hvordan bli en del av noe større enn deg selv. Vi skal gå dypere inn i denne fantastiske klubben og hva den betyr for folk.
 • Hvordan bli god på skjegg? Ta det med ro, ingen vet bedre enn deg selv hvordan ditt skjegg skal være.Men jeg skal gi deg noen gode tips utover for å få best mulig opplevelse av din skjeggutvikling.Noen av disse tipsene kan gi deg en ahaopplevelse,og en endring i positiv retning!
 • Kampen mot mobbing: Vi i Skjeggmennklubben jobber mye mot mobbing, og mer skal gjøres.Hva er planen videre? 
 • Veldedighet : Hvert år samler Skjeggmenn inn penger til et veldedig formål. Hva blir neste innsamling?Hvorfor akkurat dette?
 • Skjegg filosofi: Hva gjør skjegg med oss menn, hva gjør skjegg med damer, hvordan føler vi oss, hvorfor er skjegg så fantastisk, positive/negative sider med skjegg mm.


Håper dere følger bloggen og stikker innom den i ny og ne(Da mener jeg OFTE!). 
Følg Skjeggmenn offisiell på Facebook,der kommer det oppdateringer om nye blogginnlegg.
Skriv gjerne kommentarer, og DEL! 

Jeg skal holde denne første posten veldig kort, slik at dere kan bearbeide hvor KULT dette kommer til å bli! Så kommer det ukentlige poster, om ikke hyppigere!
Ha en fortsatt god kveld!


SOBTDF !

(Skjegg og bart til Dovre faller)

Med vennlig hilsen
Morten Bråthen

Skjeggmenn President


Instagram @mortys_way

@skjeggmenn

@norgesbesteskjegg

Kommentarer

Populære innlegg

Annonse fra Skjeggmennshop.com

Annonse fra Skjeggmennshop.com
Ringer,patcher,gensere,t-skjorter mm.