Annonse fra Skjeggmennshop

Annonse fra Skjeggmennshop
www.skjeggmennshop.com. Rask levering fra lager i Norge. Gjør som 12.600 andre skjeggete menn! Bli medlem i Skjeggmennklubben! Medlemsgruppen er Skjeggmennklubben på Facebook.

"Into the Beard" Christian Westblikk

«Into the Beard» 

Et dypdykk i skjeggmiljøet! 

 16 standardspørsmål til Nordens råeste og mest inspirerende skjegg. 


Innledning: 

"For et par år siden startet jeg et intervjuprosjekt som jeg kalte "Into the Beard", der jeg var svært nysgjerrig på å få vite mer om flotte, inspirerende, råbarske skjegg. Det finnes så mange fantastiske personer med tilsvarende skjeggpryd i lille Norge/norden. 
Jeg vil nå starte denne tråden opp igjen og dele det med alle andre som følger SKJEGGMENNBLOGGEN.NO .
Det er allerede gjort mange intervjuer, så har nok materiale på lager!
Disse intervjuene skal få leserne til å oppdage de råeste skjeggene der ute. 

En liten smaksprøve kan man vel si"

ENJOY

-Morten Bråthen


I "Into the Beard" denne gangen, tar vi for oss en MEGET interessant og skjeggete kar.
Ikke la dere lure av den glatte modell-looken. 
Dette er en mann med mange ansikt!
Vi har med en vaskekte (sprek som f..) VIKING å gjøre. 
Her er Christian Westblikk:

1. Hva heter du,og HVEM er du? Instagramnavn? 

 Jeg heter Christian Westblikk.
Jeg er 34 år og har to barn. Jeg driver et lite økologisk importfirma, Organic Living. I tillegg jobber jeg freelance som modell, skuespiller og viking. Man finner blinkskudd fra mitt eventyrlige liv på Instagram, som @Viking_Guardian. 2. Hvor kommer du fra, og hvor bor du? 

 Jeg kommer fra Bergen, bor på Paradis.

 3. Hvor lenge har du sett ut som en million dollar?(dvs med skjegg?)

 Jeg har hatt fullskjegg siden våren 2014. Det var året da jeg lot vinterskjegget bli. Fikk modellkontrakt noen måneder senere :) Hadde et par måneder uten skjegg tidlig i 2017, fant ut at jeg trives best med skjegg.

 4. Hvordan dukket interessen din opp for skjegg? 

 Jeg hadde skjegg om vinteren. Da jeg lot det bli i 2014 åpnet det opp mye dører og muligheter. Året etter fant jeg ut at jeg er dokumentert slektning av Hardråde. Jeg antar at det er disse genene som kommer til uttrykk i hår og skjegg og det er et uttrykk jeg gjerne vil dyrke. Jeg er også veldig opptatt av sunnhet, helse og av å leve så naturlig som mulig, og det naturlige for meg som mann er å ha skjegg. Jeg rører sjeldent hår og skjegg, og blir dermed seende ut 'the way God intended' :) Jeg føler meg også mer vel med skjegg enn uten.


Westblikk er slektning av selveste kong Harald Hardråde (f.1015-d.1066) 5. Hva er det mest positive med skjegget ditt, og det å ha skjegg?

 Det mest positive med å ha skjegg er vel at det er det optimale for kroppen min å ha det.
Modell og skuespillerjobber er jo helt klart en bonus. Jeg ser jo også jævlig barsk ut.( Ja det gjør du! Red.anm) 6. Har du hatt noen dårlige opplevelser med skjegget ditt? 

 Lite dårlige opplevelser. Noen ganger vil fulle folk plukke i det, da kan det bli litt dårlig stemning. Ellers blir det jo en del søl, siden jeg ikke rører barten heller. Men det har jeg lært meg å leve med.

 7. Svaret ditt på dette utsagnet:Du ser ut som en uteligger/fæl med skjegg/Eller,du må fjerne skjegget ditt! Ofte hørt fra slektninger eller en brøkdel damer på byen. Hvordan svarer du folk som ber deg fjerne skjegget? 

 Hører det sjelden. Får nesten bare positiv feedback. Noen damer vil ha det vekk, når de ser bilder av den pene haken min. Men det må dem nok bare deale med.

 8. Hva er din favoritt skjeggolje/balm/voks?Hva vasker du skjegget med?

 Jeg bruker egentlig veldig lite produkter. En sjelden gang iblant bruker jeg litt olje i det før jeg går ut. Når jeg skal være ekstra staselig. Bruker geitemelksåpe bra butikken min til å vaske det, samme som jeg bruker generelt. Men vasker skjegget med såpe bare et par ganger i måneden. Håret vasker jeg nesten kun med vann. Jeg tror på å la de naturlige prossessen i hud, hår og skjegg være i fred.

 9. Ditt beste stylingtips?

 Er ikke noe stylist.

VIKING:Kampsport,våpentrening og svært atletisk.
-Om vi skal bryte? "Nei takk, jeg har litt vondt i armen." *host-host* Red.anm


 10. Hvordan få en rå mustasje/bart? Hvor viktig er mustasjen for skjegget ditt? 

Ikke klipp den. Mustasjen er essensiell.
Jeg kan ikke amputere bort barten, skjegget er ikke fullverdig uten.

 11. Har du oppnådd ditt drømmeskjegg? Hvis ikke, hva ville du ha forandret? 

 Drømmeskjegget er på plass.

 12. Hvilken barbershop/barberer foretrekker du? Eller fikser du selv? 

 Ivan Basso på Dada herrefrisør  (shoutout!) trimmer skjegget mitt ca hver 6 uke. Han er en kunstner! (Denne ligger i Bergen. Red.anm )

 13.Hva er din favoritt skjegg meme?

  


 14.Nevn topp tre skjeggete Instagrampersoner. 

@Harrybullit, @hayden.eye, @Fabribeard

 15. Hvilke tips har du til en som vil begynne å spare til skjegg? 

 Slutt å klippe det. Løft tunge vekter. Spis sunt. Sov godt. Sunt og flott skjegg kommer innenfra.

 16.Det sies (av oss) at menn ser bedre ut med skjegg. -Hva mener du at skjegg gjør med en manns utseende? (Kan vi få se bilde av deg uten skjegg? Før/etterbilde) 

 Skjegget endrer ansiktsformen og kjevelinjen, slik at den blir mer massiv.
Den reptile hjernen registrerer raskt dette som mer maskulint og mer dominant. Man blir oppfattet mer som en alfahann og mer verdig respekt. Det er instinktivt.


Før skjegget:Vel ,kul kar dette. Som han sier selv, fin hake! Men alle haker kler skjegg=)Etter skjegget: Kulere kar dette! (Vi er litt partiske, siden det tross alt er Skjeggmennbloggen.no) Tusen takk for at du stilte opp!

 Takk for oppmerksomheten!

Vel, det var alt jeg hadde å si om skjegg i dag. 
Lurer du på noe, ikke nøl med å sende meg en melding.

Vil du at jeg skal skrive innlegg om deg, ditt firma eller produkt? 

Ta kontakt på mail skjeggmenn@gmail.com

SOBTDF! 
(Skjegg og bart til Dovre faller)

Mvh
Morten Bråthen
President Skjeggmennklubben
Arrangør Norges Beste Skjegg
www.skjeggmennshop.com


Instagram 

@mortys_way
@skjeggmenn
@norgesbesteskjegg
Snapchat

Min private SC -Skjeggmenn
Skjeggklubbens offisielle SC -Skjeggmenn2015


Facebook

Skjeggmenn offisiell
Skjeggmenn-Members only
Norges Beste SkjeggKommentarer

Populære innlegg

Annonse fra Skjeggmennshop.com

Annonse fra Skjeggmennshop.com
Ringer,patcher,gensere,t-skjorter mm.