Annonse fra Skjeggmennshop

Annonse fra Skjeggmennshop
www.skjeggmennshop.com. Rask levering fra lager i Norge. Gjør som 12.600 andre skjeggete menn! Bli medlem i Skjeggmennklubben! Medlemsgruppen er Skjeggmennklubben på Facebook.

Skjeggmenn-Morten tester:Produktet som får skjegget til å gro?

             Vidundermidler, eller vidundersvindler?


På tide å bekrefte/avkrefte teorier om produkter som fremmer skjeggvekst på oss godtroende menn.

I mine år som skjeggmann har jeg hørt mange rare tips og raske løsninger på god skjeggvekst! Øl,malt,sunn mat,vitaminer,skjeggolje,massasjedingser og ja, DAMER.
Jeg har avfeid "de fleste" i den troen at god gammeldags tålmodighet, og hardcore sparing(6 mnd NOSHAVE) er det beste for et bra skjegg.
Men nå...NÅ skal jeg virkelig teste litt, for å se hvordan det funker, og om det er noe hold i det produktene reklamerer for og ryktene sier.
Så,HVORFOR gjør jeg dette?
Jeg sliter nemlig med skjeggvekst på kinnet. Linjen min er for lav, og jeg har spart i to mnd nå, uten NOE resultat. Noen lange lyse hår(ikke skjegg) har det blitt. Men dette synes ikke i det hele tatt. Jeg kunne smurt skokrem i busten, så kanskje det hadde sett ut som skjegg..Men så lavt synker jeg ikke...Enda.

Flaut å si det folkens,men her er det to mnd med sparing. Jeg har ellers ganske bra vekst, så det er ikke noe krise. Som jeg alltid har sagt, fremhev dine sterkeste sider ved skjegget, så blir de svake borte.
Vi har latt oss rive med på FANTASTISKE løsninger og lovnader i alle år. I et håp om at det kan gjøre underverker som det påstår at det kan gjøre. Hvem vil vel ikke ta en pille, smøre seg med krem, eller ta snarveier for å få suuupert hår/skjegg eller andre ting.

Bare se her fra Aftenposten år 1877,der de gir lovnader om kraftig skjegg:


Det første jeg skal teste ut er BIOTIN Vitaminer 10.000 mcg. 
Dette er en B vitamin (Beard&Bart!) som også er kjent som Vitamin B7. Det hjelper kroppen å omgjøre mat til energi. Det finnes i mange matvarer, blant annet i lever og egg.
Men må tilføres jevnlig siden det ikke lagres i kroppen. Det går ut igjen via urinen.
Viktig kilde til Biotin. (Foto er ikke i sammenheng med Biotin)Foto: Sara Johannessen/VG

Det skal også være veldig bra for negler, hud og HÅRVEKST(Også et sunnere hår).
Det sies at det kan være bra for skjegget også. I hvertfall  så er det mange beard blogs der ute som skriver om Biotin. Men jeg føler dette må også TESTES!
Det er svært liten forskning på at dette funker på hår. Men det de vet, er at MANGEL på vitamin B7 kan føre til hårtap.

Ukjent modell & Fotograf.(ikke i sammenheng med Skjeggmennbloggen.no) Ta kontakt for credits.Mye å ta i, mye å være glad i...  :-/ 

I stedenfor at jeg skriver masse rart om BIOTIN, så henviser jeg til informasjon i denne linken fra anerkjent medisinsk side. https://www.medicalnewstoday.com/articles/287720.php

Jeg har gått til anskaffelse av 2x60 sugetabletter med 10.000 mcg BIOTIN . Jeg skal ta en tablett hver dag i 2 måneder.
 Det hørtes voldsomt ut med 10.000 mikrogram,men skitt au! Om jeg blir til en hårete varulv, så kan jo det sikkert være tøft også. Det skal ikke være skadelig med høyt inntak av biotin som kosttilskudd.Men går du på masse forskjellige medisiner, så ville jeg sjekket med leger i tilfelle. Vurder selv =)

Dette er egentlig den første Biotinen jeg fant på nettet, så kjøpte den. Fra utlandet. Finnes i Norge også, i betydelig mindre mikrogram.

Nå skal jeg se om jeg ser endringer i skjeggvekst, i forhold til min normale vekst.
Dette er IKKE et reklameinnlegg for produktet. Håpet mitt er å avkrefte ryktet om at dette funker, men jeg skal være åpen og ærlig om resultatene. Jeg har et lite håp om at det skal bli forandringer også!
Åpent sinn, bedre skjegg?
Jeg har tenkt å teste flere metoder, men for at det skal bli rett, så kan jeg bare teste ÉN om gangen, over tid. Jeg må leve, spise og (ikke) trene akkurat som før 😅 for at testen skal få maksimal uttelling.  
Jeg oppdaterer  med et nytt BIOTIN-innlegg om en måned eller to.
Så går jeg over på neste produkt.
Er litt gira på å teste Coopenhagen Beard Growth Kit, for det tror jeg er noe sabla tull.

Kommentarer?

Vel, det var alt jeg hadde å si om skjegg i dag. 
Lurer du på noe, ikke nøl med å sende meg en melding.

Vil du at jeg skal skrive innlegg om deg, ditt firma eller produkt? 

Ta kontakt på mail skjeggmenn@gmail.com

SOBTDF! 
(Skjegg og bart til Dovre faller)

Mvh
Morten Bråthen
President Skjeggmennklubben
Arrangør Norges Beste Skjegg
www.skjeggmennshop.com


Instagram 

@skjeggmenn
@norgesbesteskjegg
Snapchat

Min private SC -Skjeggmenn
Skjeggklubbens offisielle SC -Skjeggmenn2015


Facebook

Skjeggmenn offisiell
Skjeggmenn-Members only
Norges Beste SkjeggKommentarer

Populære innlegg

Annonse fra Skjeggmennshop.com

Annonse fra Skjeggmennshop.com
Ringer,patcher,gensere,t-skjorter mm.