Annonse fra Skjeggmennshop

Annonse fra Skjeggmennshop
www.skjeggmennshop.com. Rask levering fra lager i Norge. Gjør som 12.600 andre skjeggete menn! Bli medlem i Skjeggmennklubben! Medlemsgruppen er Skjeggmennklubben på Facebook.

SKJEGGRÅDET - En gøyal og interessant reise blant spørsmål og problemstillinger

Skjeggrådet

Hver dag kommer mange spørsmål fra menn og kvinner som lurer på ting og tang om menn, skjegg og om damer som har med skjegg å gjøre. Derfor har jeg, Morten Bråthen og Karsten Møgster , som er sosial leder i Skjeggmenn Hordaland avdeling , laget en kanal på Instagram for gode og morsomme råd som heter SKJEGGRÅDET. 

Du la merke til at det var både svart og rosa detaljer i logo?
Det er fordi både kvinner og menn kan henvende seg til Skjeggrådet!


Hvorfor trenger vi et skjeggråd? 

Jo nå skal du høre. Det er veldig mange menn og kvinner der ute som har forstått at Skjeggmennklubben er en samling av bra folk, med et unikt samhold. Det som gjør det så unikt er åpenheten vin menn har mellom oss der innepå klubbsiden. De vet at de kan spørre om det meste der inne, og få gode svar. I stedenfor å svare på spørsmål på messenger, eller inne på den lukkede klubbsiden, så har vi bestemt oss for å svare på de i all offentlighet. 
Ofte med anonyme innsendere. 
Dette er fordi spørsmålene og svarene er noe alle kan ha godt av å tenke over, men ikke alle tør å spørre noen om. 

Du kan se på Skjeggrådet som en slags skjeggete informasjonskilde for tips og triks, hobbypsykolog, og humorside. Det kommer helt ann på hvilke spørsmål vi får inn.

Et eksempel på hva vi kan vente oss på spørsmålene fra leserne!
Dette er kjempegøy, og svært viktig. Mange skjegghår kan ryke om man gjør dette feil..


Som det står på vår Facebookside : 
Vi svarer på spørsmål og problemstillinger fra menn og kvinner, om SKJEGG & MENN.
Send ditt bidrag på melding.
Følg oss på Instagram @skjeggraadet.
Av Skjeggmennklubben
@mortys_way&@karstenjm
-Vi er på ingen måte helsepersonell.


Det er viktig for oss å poengtere at Skjeggrådet er bare for moroskyld, og for å kunne hjelpe noen på et lavt nivå. Vi er ikke profesjonelle, og rådene vi kommer med bør ikke følges om du ikke er komfortabel med det. Det er også viktig for oss å si at vi kommer fra en Skjeggklubb, der psykisk helse og vennskap står i fokus, og klubben har VIRKELIG hjulpet veldig mange menn. Det er også sagt av fler at den REDDER LIV. Så vi har en liten oppskrift på hva som kan funke for en bedre hverdag.

Hvem er Skjeggrådet?


Morten Bråthen:

Morten lever for et godt felleskap blant skjeggete menn.


36 år fra Hønefoss, nå bosatt med samboer og tvillinger i Røyken.
Han er en kreativ, engasjert, dyp og filosofisk skjeggmann. 
Morten har grunnlagt Skjeggmennklubben, arrangerer Norges Beste Skjegg- Skjegg og barberermesse og mannen bak Skjeggmennbloggen.no, og nå Skjeggrådet

Hans styrker i Skjeggrådet er at han har vært borti det meste av følelseslivet, og hendelser. 
Det er ingenting som sjokkerer lenger da han til daglig har en krevende jobb, med krevende mennesker. Han har hatt en vilter ungdomstid/tidlig voksen, der han har vært med på mye. Mye av det har vært litt på grensen. Han har også møtt utrolig mange forskjellige og bra folk med 
forskjellig bakgrunner fra Skjeggmennklubben. 
Disse faktorene gjør at han ikke dømmer mennesker på deres fortid i livet. 
Morten er veldig glad i mennesker, og interesserer seg for hva som foregår i hodet på andre. 
Han er genuint interessert i å få andre til å trives, og det å bygge nettverk.

Andre ting Morten kan svare godt på: Skjegg, skjeggprodukter, barbershops, humor, ikke sjenert, filosofiske spørsmål/problemstillinger, løsningsorientert, hektisk hverdag med familieliv & tvillinger. Han har både vært veltrent,velsigna med god hårmanke og god i sport, også overvektig, og tung i både kropp og sinn, og skallet på toppen. 
Han har opplevd mye gøy, sørgelig, galskap og fæle ting, men har kommet veldig godt ut av det, 
selv om bagasjen fortsatt er der. 
Han vil gjerne gi andre muligheten til å kunne takle ting like bra som han føler han har klart, og gi råd der han har feilet, som kunne blitt gjort annerledes. Han blir sjelden flau, og driter seg mer enn gjerne ut for en god latter.

Svakhetene.
Morten er bedre til å skrive enn til å snakke. Det hender han glemmer absolutt alt han skal si, så derfor blir det nok laget en 10-15 snutter før han har kommet på en bra video. Du kan sikkert se på videoene at det knirker og jobber i hodet til den skjeggete bamsen! hehe. Morten er ikke særlig skoleflink (Ikke så glad i å lese på ting som ikke interesserer.), så kan ikke hjelpe til med lekser. Eller, om du vil ha det gøy, så skal han svare på det!Karsten Møgster

Kjekk og meget oppegående Bergenser.


Karsten Møgster er 40 år gammel fra Bergen. 
Gift på 3 året med samme jente som han har vært sammen med i over 20 år. Han har 3 barn.
Han jobber som salgsjef for en hotellkjede og reiser mye. Han har også solgt elektriske barberprodukter . Han er ideskaperen bak Skjeggrådet.

 Karsten er en fixer og en engasjerende person, og er meget flink med mennesker. 
Han er sosial leder for Skjeggmennklubbens avdeling i Hordaland, og har gjort en flott innsats 
ved å sammen med et par til, arrangert tidenes treff i Bergen i februar. Man føler seg bra når man er sammen med Karsten.

Hans sterkeste bidrag til Skjeggrådet vil være kjærlighet og familieliv, reiser/opplevelser og skjønnhet. Han har en sær (DEN ER SUPERBRA!) humor med fokus på dårlige ordspill, så forvent mye fra den kanten. Han er veldig flink til å prate for seg. Han kan også svare på crazy spørsmål med et god dose snert og humor i svarene.

Vi håper du vil følge oss på Facebook og Instagram, og bidra til mange gode spørsmål og problemstillinger.
Enten om det er seriøse ting, eller om du sender inn for å ha det litt gøy! 

Vi snakkes!

Kommentarer

Populære innlegg

Annonse fra Skjeggmennshop.com

Annonse fra Skjeggmennshop.com
Ringer,patcher,gensere,t-skjorter mm.