Annonse fra Skjeggmennshop

Annonse fra Skjeggmennshop
www.skjeggmennshop.com. Rask levering fra lager i Norge. Gjør som 12.600 andre skjeggete menn! Bli medlem i Skjeggmennklubben! Medlemsgruppen er Skjeggmennklubben på Facebook.

Hva tror du er de 10 mest vanlige spørsmålene om skjegg?

Når man vandrer gatelangs med en guddommelig ansiktspryd, så kommer det alltid spørsmål fra alle kanter.

Her er de 10 vanligste:

(1)Edit: Et spørsmål som ikke ble tatt med i første runde var..KLØR DET? 

Svaret på det er både ja og nei. Det pleier å klø litt i startfasen da hårene blir lange nok til å krølle seg tilbake mot huden igjen. Dette er en manndomsprøve, og de som klarer det oppnår stoooooor nytelse(ved at kløen stopper) og et flott skjegg. Kløen kan også komme av tørr hud, sopp,psoriasis osv. 

Det gjelder å bruke riktige produkter. Skjeggsåpe isteden for shampoo, skjeggolje for å holde huden fuktig og for å hindre at du får sopp i skjegg. Mange oljer inneholder antibakterielle virkestoffer. Bruk en skjeggbørste etter dusjen og ha i litt olje. Ikke la huden under skjegget tørke ut. Så vil skjeggsparingen gå som smurt.

Manndomsprøven går ut på minimum 3 måneder med sparing. DET KLARER DU!

1.Hvor lenge har du spart? 

Vi som har hatt skjegg en stund synes det er vanskelig å svare på det. Mener du hvor lang tid det tar å spare til en slik lengde vi har nå, eller hvor lenge vi har hatt skjegg? 

De fleste klipper skjegget sitt en del ganger i løpet av en sparingsprosess. 

Og når vi finner den lengden vi liker, så begynner egentlig bare sparingen av finjusteringene;)

Så, la oss si jeg har hatt skjegg i 8 år. Men det tar bare 1/2 til 1 år å få en slik pryd jeg har. 

Skribent Morten Bråthen AKA Samantha Fox. @mortys_way på Instagram


2.Hvor ofte trimmer du?

Det kommer nok an på om man er i en 6 måneders/ett års sparingsprosess/1 YEARD (anbefales!) ,eller om man har funnet den ultimate skjeggpryden for eget ansikt. Den gjennomsnittlige skjeggtrimmen av hele skjegget er nok en gang i måneden eller hver 2.måned for de som har funnet sin skjeggstil. 

Ellers trenger linjer og mustasje litt oftere trimming. Hos meg kan det gå både 2 og 3 måneder før jeg tar en full stuss hos en barberer. Jeg liker å spare masse før jeg former det. Noen ganger stusser jeg det litt selv hjemme, men ingen drastiske endringer.

 (Skjeggveksten min er størst der den legges minst merke til. Altså i lengden under haka.)

Master barber for PelsPels barbers Oslo @maurizio_saccoccio. Foto Morten Bråthen

3.Er det ikke varmt på sommeren?

Synes du det er varmt med hår? Både ja og nei=) Det å ha skjegg beskytter ansiktet mot sola, og kjøler ned med tanke på at man i hvertfall ikke blir solbrent! Et tykt skjegg hindrer ganske greit UV-stråler i å trenge inn i huden.

 Jeg har ikke hår på hodet, så hvis jeg ikke bruker caps i sola-DA BLIR DET VARMT.  

Skjegg anbefales sterkt om sommeren. Skjegg kjøler ned om sommeren og varmer om vinteren. Perfekt!

Er du jente uten mulighet til å gro skjegg...Vel, da må du skaffe deg en mann med skjegg. Det anbefales også!

Tobacco pipe in, tits out.
Sommeren er en herlig tid.4.Hva er målet ditt?

Det som er gøy med skjegg er at man ikke vet målet sitt før man er der. Man må først se hvilket potensiale skjeggveksten har, også sparer man MASSE for å deretter klippe seg NED til målet sitt. For det å spare seg opp til et mål er vanskelig. Det anbefales å spare minst 5 cm over "målet" for det ryker en del skjegg når du skal forme det perfekt.

Sett deg store mål!Verdens lengste skjegg Hans Langseth. 5,33 m skjegg! Foto:Ukjent


5.Er det mykt?

De fleste som bruker skjeggprodukter har et meget mykt og herlig skjegg. Bruker man ikke olje/balm, så vil skjegget bli ganske tørt og stivt. Om du spør veldig pent, og ser ut som en person med nogenlunde rene hender...Så skal du få kjenne!

Madison Rowley @Maaddogg-Verdens beste skjegg 2017. Det ser mykt nok ut!
Foto:Dan östergren6.Er du terrorist?

"Terrorisme er bruk av vold mot sivile for å oppnå en ønsket effekt gjennom å spre frykt. Samtidig som fysiske terrorhandlinger medfører økt frykt, er den underliggende frykten for at slike handlinger skal bli satt ut i livet et viktig – psykologisk – element i terrorismen."  -Hentet fra store norske leksikon

Hyggelig at dere spør altså=) Nå er det ikke selve skjegget som er terroristen, det er evt personen bak skjegget. Så spørsmålet er helt legitimt. Om den du spør virkelig er terrorist, så er det ikke sikkert de sier det til deg..Før det er for sent. 

Vi synes det er KJEMPEMORO at du spør. Forvent gjerne å få spørsmålet" Er du pedofil?" fordi du ikke har skjegg. 

PS: Jada, vi skjønner at du kødder. Vi pleier bare å tulle tilbake igjen=)

Den eneste frykten vi skjeggmenn skaper, er nok frykten for å bli "OVERSKJEGGA" av andre. (Jeg kommer tilbake til hva det er i et annet innlegg. ) 
7.Er det ikke på tide å klippe det nå...?

Tja, tjei, nja, njo, njeeei.. 

Siden du spør, så skal jeg faktisk se litt nærmere på den saken. Det er ikke alltid vi skjeggmenn har selvinnsikt på skjegget vårt! Noen ganger trenger vi et lite dytt i trimmeprossessen! Skjeggsparing og skjegglivet er SÅÅÅ gøy at Villmannslooken kan bli en vane for oss. Man kan vel si at vi blir blendet av fremgangen i sparingen.

Du som spør BØR ikke være:

1.Fremmedfolk. 

2. Muttern.

3.En/ei som ikke liker skjegg.

Er du ingen av disse kan en vurdering bli gjort. 

TIPS: Når man har lyst til å klippe skjegget en god del, bør man vente i to dager for å så kjenne om lysten fortsatt er der. Da slipper man å angre! 

Særlig om du står med skjeggtrimmer i ene hånda og barberhøvel i den andre. Da bør du vente en uke. Aldri, aldri, aldri trim/klipp skjegget når du er full, sint, lei eller sent på kvelden. Heller ikke tidlig på morgenen. 

"På tide å klippe det fæle skjegget" Foto fra freepik.com8. Hvorfor har du skjegg?

Fordi vi ser sykt bra ut med skjegg, og at det gjør at vi føler oss 63% mer MANN enn en med et glatt ansikt.  (Grovt kalkulert av en som fikk 2 ´er i matte.) 

Sa jeg at skjegg er utrolig kult? 

Det er det..


9.Hvordan klarer du å spise med det skjegget?

Det er et godt spørsmål!

Det krever faktisk litt innsats! Det er barten som er i veien som oftest under matinntaket.Enten får du hele barten i munnen, ellers så fester alt mulig seg i den..Noe kan være vanskelig å få bort uten å vaske! 

Noen med lengre skjegg sliter med skjegg i suppa (bokstavelig talt). Da er trikset å putte skjegget nedi genseren/t-skjorta. 

Det kommer faktisk en episode (3) i Skjeggmenn Podcasten om nettopp dette! 

Abonner på Podcasten f.eks HER !

En mann med skjegg bør alltid ha en serviett eller papir i nærheten når han spiser/drikker. Han bør heller ikke gå for de mest vågale rettene på viktige middager/dater. Om du gjør det, spis med kniv og gaffel! 

Hvilken mat er den verste å spise tror du? 

Skolebrød? Marshmallows? Makrell i tomat? En ting er sikkert..SØL BLIR DET !

Skjeggmenn Podcast tar for seg temaer som skjegg og andre ting som menn tenker på.


10. Hvordan går det å kysse med skjegget?

Det går heeeeelt fint. Man bør ha et velstelt/rent skjegg. Det er aldri gøy å kysse noe som er møkkete uansett. Puss tenna, vask skjegget, bruk skjeggprodukter. Et tips er å stusse leppekanten enten fra munnvik til munnvik, eller lage et lite V-hakk på midten, slik at man faktisk bruker leppene for å kysse. Noe som ikke alltid er bare-bare for en skjeggmann. 

Jeg må innrømme...Her tror jeg faktisk at en "skjeggløs" kysser ligger bedre an enn oss hårballer.

Det jeg vet helt sikkert, er at et stort, mykt skjegg er bedre å kysse på enn et todagersskjegg. Altså, har jeg hørt. 

Hva synes egentlig jentene om å kysse en skjeggete kar? Sussebildet ble av tatt av meg til Skjeggmenn Podcasten.
Jeg må innrømmeat barten er under sparing, så det er ingen eksemplarisk kyssebart..Jeg tror ikke vi kommer til å slippe unna spørsmålene, selv etter denne flotte oppklaringen! 
Men det er bare koselig. Fortsett å spør. Når som helst, hvor som helst! 

Hilsen Morten Bråthen
President Skjeggmennklubben.

Instagram @mortys_way /@skjeggmenn /@Skjeggmennshop / @Norgesbesteskjegg
Offisiell Skjeggmenn snapchat- SKJEGGMENN2015
Kommentarer

Populære innlegg

Annonse fra Skjeggmennshop.com

Annonse fra Skjeggmennshop.com
Ringer,patcher,gensere,t-skjorter mm.