Annonse fra Skjeggmennshop

Annonse fra Skjeggmennshop
www.skjeggmennshop.com. Rask levering fra lager i Norge. Gjør som 12.600 andre skjeggete menn! Bli medlem i Skjeggmennklubben! Medlemsgruppen er Skjeggmennklubben på Facebook.

OVERSKJEGGING! Hva er det egentlig...?

 Du står i en bar og snakker med flere damer..Du har et fantastisk skjegg, som de fleste har kommentert denne kvelden. Man finner spor etter minst 10 kvinnehender i skjegget ditt, og mojoen din er på topp.
Men så... 

Dørene åpner seg, og akkurat som i en westernfilm, snur ALLE seg med et gisp. Der står han. En mann med et enormt og flott skjegg! Gudommelig er det også. Du føler deg liten, og året du har brukt på å spare det som i dine øyne er et perfekt skjegg føles bortkastet. Damene forsvinner fra deg da de har funnet seg et nytt skjegg å klå på.

Du har blitt OVERSKJEGGET.

(Denne bloggen inneholder reklame)

Foto:Jeffrey Moustache @jmoustache -Av kjempen Andrew Kloss


Definisjon av overskjegging:

"Den kognitive prosessen som innebærer en fokusering på enkelte aspekter ved personens skjegg ,mens andre aspekter ignoreres, for å så bli avvist når en enda bedre skjeggfaktor kommer utenfra og inn i ligningen."

Skjønte du det? Vel, ikke jeg heller, men det hørtes fint ut når jeg rablet det ned!

Overskjegging er en velkjent følelse i skjeggmiljøet. Særlig når skjegget ditt har fått mye oppmerksomhet, også plutselig blir den borte, pga et større og bedre skjegg.

Det er svært vanskelig å komme tilbake i rett modus mens du ligger sårbar på gulvet etter å ha blitt avkledd, spist opp og spyttet ut igjen pga overskjegging. (Det kan føles sånn.) 


Et SKJEGGLØST eksempel slik at alle skal forstå: 

Tenk deg at du som 18-åring er på DEN festen. Det har aldri vært så mye damer samlet på et sted siden landstreffet i Kongeparken.  Du er den råeste karen i rommet, absolutt alle vil snakke med deg, damene står i kø for å få en klem, til og med kanskje et suss eller to. SÅ plutselig hører du "Hello ladies!" ,og der står Justin Bieber med to svære bodyguarder. "One at the time please" sier han til køen som har trukket bort fra deg og over til hans ende av rommet. Du er glemt. Du er alene i verden. 

Du føler du bare har to valg- begynne å rope og hyle og lage masse drama, slik at du kanskje får oppmerksomhet igjen.. Eller bare dra hjem, legg deg ned på gulvet i dusjen og bli der til varmekablene har tørket opp dine siste utklemte tårer. 

Det er svært vanskelig å fortsette festen når slikt inntreffer. 

Eller?

Er det mulig å atter en gang "eie" festen etter at Justin Bieber har entret med brask og bram? 


Bilde fra Pinterest. Justin Bieber med bodyguards og Hooch lemon i hånda. Jeg liker gutten. Han får mye tyn av media, men ikke her i skjeggmennbloggen nei!

Der tenker jeg at jeg nådde frem til Skjeggmennbloggens yngre publikum også. Når dere en vakker dag får skjegg i babyrumpeansiktet, så kan dere tenke på denne historien når dere opplever overskjegging for første gang.


Bør du føle deg overskjegget?

Nei!

Man skal aldri være sjalu på et annet skjegg! Man kan drømme om å få det, eller være litt forbanna på at du ikke har slik vekst. 

Du må alltid glede deg over en annen manns eller kvinnes gode skjeggvekst, ellers kommer du til å ha det veldig vondt..Ofte! 

Om du opplever en situasjon der du blir overskjegget, så kan du tenke at det aldri er intensjonen til OVERSKJEGGEREN. Han vil sikkert bare ut å ta en øl, akkurat som deg. Kanskje susse litt på jentene om de kommer til bak den mektige mustasjen.

PS:Man skal ikke susse så mye på andre i disse Covid-tider. Skaff deg heller et MUNNBIND FOR SKJEGGETE MENN og suss så mye du vil gjennom det.

Morten føler seg overskjegget av mannen med roser og pipipper i skjegget. Kunst av April Alayne.


Så hva gjør du?

Bli med damene bort til han, skryt av hvor rått skjegget hans er- Da har du garantert fått deg en ny kompis for kvelden, og henger fortsatt med de samme damene som før. Så kan du kanskje til og med beholde mojoen din utover kvelden. Spør han om tips og gode skjeggtriks. Og få han med i Skjeggmennklubben dersom han ikke er med. Ufarliggjør en betent situasjon ved å eie den. 

Mannen på andre siden av bordet skjønner nemlig ikke hvorfor du plutselig ble så mutt.

Tomas Andersen fra Skjeggmennklubben er mannen bak ordet overskjegging. Da Visepresident Ove med sitt mektige skjegg stjal all oppmerksomheten OG mojoen til Tomas. 


Hengende spørsmål:

Hva skal du som overskjegger gjøre? 

Hvordan unngår man å bli overskjegga? 

Kan man forberede seg mentalt på overskjegging? 

Har flere opplevd overskjegging? 

Hvorfor i helvete skriver Skjeggmennbloggen om overskjegging som om det var noe viktig? 

MÅ man eie festen som du og Justin Bieber er på?

Man kan snakke mye om overskjegging, men velger å si stopp her før jeg prater meg bort. 

Du kan høre mer om overskjegging på episoden om Overskjegging av SKJEGGMENN PODCAST.

Kontakt Skjeggmenn Podcast: podcast@skjeggmenn.no / @skjeggmennpodcast på Instagram.

Kommenter om du har noe å si, eller har noen opplevelser der du har blitt utsatt for det forferdelige fenomenet OVERSKJEGGING.

Om du har opplevd Overskjegging og sliter med senskader av dette, send inn din historie til podcast@skjeggmenn.no så skal vi hjelpe deg videre i prossessen.Takk for at du leser skjeggmennbloggen.no . For deg som er beinhard, men femi nok til å bla deg gjennom en blogg. Du har nok lært et par ting eller tre om overskjegging i dag!


Hilsen Morten Bråthen
President Skjeggmennklubben.Instagram @mortys_way /@skjeggmenn /@Skjeggmennshop / @Norgesbesteskjegg /@Skjeggmennpodcast /@skjeggraadet

Offisiell Skjeggmenn snapchat- SKJEGGMENN2015

Facebook - Åpen for alle: Skjeggmenn / Klubbsiden - SkjeggmennklubbenKommentarer

Populære innlegg

Annonse fra Skjeggmennshop.com

Annonse fra Skjeggmennshop.com
Ringer,patcher,gensere,t-skjorter mm.